Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı kaplamak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile ait heves ettikleri tüm mevzular karşı olgun sahibi olabilirler.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha esen uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Bir numara kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem başlamak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Başkaca yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan birhayli şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri biricik bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu kuruluşnın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Bu baplar, ölçünlü yangın direnci gereksinimlerine ilave olarak makul emniyet ve performans kriterlerini gitmek üzere mutasavvertır.

Özellikle hassas ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, Yangın kapısı istanbul yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangına Metanet: Yangın kapıları, muayyen bir müddet süresince yangına dayanıklıdır. Bu müddet, bapnın strüktürldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine demetlı olarak değfiilebilir.

Report this wiki page