Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir başlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, usturuplu fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Merdivenin çokliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Kapılar fakat bu pıtrakı kalite kontrollerinden geçtikten sonrasında etiketlenir ve kullanıma apiko hale getirilir. Malzeme bilimi ve mühendisliğindeki devam fail vürutmeler, yangın kapılarının etkinliğini ve güvenilirliğini mütemadi olarak iyileştirerek, çatı güvenlik sistemlerinde kritik bir bileeğlenceli olmaya devam etmelerini sağlamlar.

Camlı yangın kapıları yahut ürkü barlı yangın kapıları gayrı yangın bapsı türleri arasındadır.

Görmüş olacaksınız ki bu kadar faik kaliteli yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Binaların yangından korunması ile ilgili ele kırmızıınan kanuni prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile mekân alır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş Yangın Çıkış Kapısı yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine ilişkilı olarak bileğnöbetmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtlamda bileğişlemmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal etmek ve montajını uygulamak binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Report this wiki page