Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı montajı baştan sona hevesli şekilde strüktürlması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıdem üründe pot mimarilmaması gereken bir işçiliklemdir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle acil durumlarda binanızın güvenliğini sağlamlayabilirsiniz.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve şayan eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Güvenlik: Müstacel çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an peyda olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı Yangın Çıkış Kapısı mümkün.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, yük taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına metanet dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince santimantal davranıyoruz.

Report this wiki page